Menu

KONTAKT

Esbjerg Spa & Wellness
Gl. Vardevej 60, 1. sal 

6700 Esbjerg

E-mail:info@esbjergwellness.dk

Tlf.: 76114230

 

Åbningstider 2017 

Mandag Lukket
Tirsdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag kl. 10.00 - 18.00
Torsdag kl. 10.00 - 21.00 *
Fredag kl. 10.00 - 21.00 *
Lørdag kl. 10.00 - 18.00
Søndag kl. 10.00 - 16.00

* Receptionen lukker kl. 19.00. Indgang til wellness skal derfor foregå inden kl. 19.00

saunaer

 

Finsk sauna

Finsk sauna er den traditionelle saunaform, som har været kendt i Danmark i mange år. Saunaen er opbygget helt i træ, og der er bænke i 3 niveauer, så man kan udnytte de temperaturforskelle, der er i saunaen.

Typisk er der 90 grader under loftet og 30-40 grader nede ved gulvet.

 

Det er også i vores Finske sauna at vores gusmester introducerer dig for skønne oplevelser med saunagus. Saunagus er aromaterapi i sauna. Begrebet stammer fra Sydtyskland og begrebet aufguss hvilket betyder ”at hælde på ovnen”. I saunagus hælder man vand eller is, der er blandet med æteriske olier på de glohede lavasten, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Det siges at effekten af saunagus bl.a. kan være øget velvære, udrensning, detox, forbedret immunforsvar og sænkning af blodtrykket. Der findes dog ingen videnskabelige beviser for dette.

 

Se vores tider for saunagus under:  Behandling -> Saunagus

 

Soft sauna

Soft sauna er en mild sauna på 50–60 grader, som kombinerer saunaens og dampbadets fordele. I vores sauna er det muligt af få behandling med lys i forskellige farver. Dette påvirker sind og sanser så ens velvære øges idet farverne påvirker krop og sjæl.

 

GUL
Bringer lyse, varme og glade tanker i sindet. Gult lys holder os vågne og stimulerer sjælen.

 

ORANGE
Fremmer kreativitet, skaber kraft og en følelse af frihed. Sætter dig i kontakt med dine følelser, og hjælper dig med af føle begejstring.

 

BLÅ
Virker roligt og afslappende. Er ideel for drømme, til at gå ind i sig selv og til at finde sig selv.

 

GRØN
Bringer os nær naturen, til åbne landskaber, sund luft og åndehuller. Det beroliger nerverne, er ideelt for rolig, dyb rekreation og afspænding. Grøn giver emotionel balance.


RØD
Virker stimulerende og oplivende, udstråler kraft og varme. Giver en god livsånd og udgiver en behagelig varmefølelse.

 

LILLA

Hjælper med at åbne op for kreativitet, inspiration og er dit center for dyb koncentration.

  

Infrarød sauna

Varmen føles som om den kommer indefra. Den infrarøde varmestråling trænger meget dybt ind i kroppens væv og har i forhold til andre saunatyper en meget gavnlig effekt på f.eks. ledsmerter og sportsskader.

 

De infrarøde stråler skaber elektromagnetiske bølger, ligesom de bølger, der kommer fra solen. Selve luften føles ikke varm, men varmeeffekten er høj, når strålerne rammer huden. Varmen trænger dybt ned i vævet og giver øget blodcirkulation, løsner stive led og muskler, styrker immunforsvaret, giver smertelindring, er super ved fibromyalgi, reducerer stress og træthed. Derudover bryder den vibration, som bølgen skaber, bindingen mellem kroppen og nogle af giftstofferne i cellerne, så disse stoffer kan frigøres, og dermed udrenses.