Menu

Doktorfisk

 

Et unikt tilbud til trætte og tørre fødder. Garra Rufa fisk, også kaldet doktorfisk,  har ingen tænder, men nipper og suger de døde hudceller af dine fødder, på en nænsom og healende måde. Kilder taler om, at fiskene også stimulerer nervesystemet via de samme punkter, på og under fødderne, som ved zoneterapi. Derfor giver det også en forøget blodcirkulation.

 

Behandlingen er for alle og har været brugt i mange år til hård hud på fødderne og mange hudlidelser bl.a. psoriasis og eksem. Alt efter hvor stort hudproblemet er, er det individuelt, hvor mange gange eller hvor tit behandling skal gentages, for at opnå og vedligeholde et godt resultat.

 
Doktorfiskene er konstant under opsyn pga. sikkerhed og velvære for kunderne. Dagligt tilføres frisk vand og vandkvaliteten tjekkes. Akvariet har et UV-filtreringssystem for at dræbe eventuelle bakterier og svampe i vandet.
 
Alle disse sikkerhedsforanstaltninger er lavet for at sikre din sikkerhed og tryghed samt fiskenes levevilkår. Derfor er der nogle sikkerhedsregler, der skal overholdes for benyttelse af doktorfisk.
 
Sikkerhedsregler
For benyttelse af spa med doktorfisk
 
Vigtigt: Grundet din egen hygiejniske sikkerhed og tryghed samt fiskenes levevilkår, kan doktorfisk desværre IKKE benyttes, hvis du har en eller flere af nedenstående:
  • Smitsom hudlidelse på fødder eller ben (f.eks. fodvorte m.m.)
  • Sår på fødder eller ben.
  • Almen smitsom sygdom i øvrigt: HIV, hepatitis eller eksem med MRSA. Patienter med disse risikofaktorer behandles ikke med denne metode.    
  • Kendt sygdom med nedsat immunforsvar.
  • Påført creme, lotion eller selvbruner indenfor 4 timer.
  • Påført neglelak indenfor 14 timer.
  • Fjernet hår på underben (voks/skraber) indenfor 12 timer.
  • Ved brug af salve/creme til behandling af psoriasis el lign. skal påsmøring stoppes min. 1 uge før behandling med doktorfisk.
  • Tip: Spis ikke mad med hvidløg/stærk krydderi og friske asparges i hele ugen op til fiskespa. Fiskene kan smage det og kan desværre ikke lide det, og derfor får du ikke så meget ud af behandlingen. Dette er også gældende, hvis du spiser det i kapselform eller dagligt spiser hvidløg.
 
I forbindelse med entré til wellness: Pris 100,- kr. for 20 min.
 
Uden entré til wellness: 199,- kr. for 20 min.